Seaon 96 Swe 3 for saleContact Johan Grim
+46 705 289863
Stockholm, Sweden
EUR 0

Seaon 96 Swe 3 till salu

Specification in English in the FB-link below.
Publicerat av Johan Grim Söndag 11 september 2016


”En fantastik båt, få förunnad att äga”. Orden kommer från en i flerskrovskretsar välkänd segelmakare. Nu är det dags för en fantastisk båt att finna en ny ägare. Jag tar gärna en mindre trimaran som inbyte.

Båten är löpande uppgraderad under åren. Några exempel:
• 2011 lackades båten vilket gör vårrustningen till en fröjd.
• 2012 utrustades båten med bränslecell. Inget mer funderande och räknande på hur många amperetimmar som finns kvar. En viktoptimerad lösning som ser till att du alltid har tryck i batteriet.
• 2014 försågs masten med travarsystem i samband med att båten utrustades med nytt storsegel. Gör det enkelt att hissa och nedtagningar går snabbt och säkert.
• 2017 åtgärdar Stefan Törnblom, tillika båtens konstruktör, några saker på båten så att den ska vara i topptrim för sin nya ägare. Bland annat så har centerbord och roder lackats i samma kulör som skroven och rutorna har skruvats med genomgående bult.
• skot, fall och tampar är löpande uppgraderade

Båten är byggd 2003 och är den tredje av totalt 14 tillverkade båtar. Skrov i glasfiberlaminat och skott, balkar, rigg, c-bord och roder i kolfiber. Förutom några tunna lister är båten befriad från teak.

Några bilder och filmklipp samt specifikation och utrustningslista finns i kommentar till albumet på facebook:
Publicerat av Johan Grim Söndag 11 september 2016
This Ad has been viewed 1654 times.