En kommentar till “Ansök om SRS-mätbrev för 2019!”

  1. Lägg ner BLADET i dess nuvarande form.
    Snabba information, snabba frågor och svar hanteras utmärkt genom Sv Flerskrovsvänner!
    Problemet är bara att flödet är så omfattande att intressanta idéer, kommentarer mm snabbt sköljs ner i djupet och är svåra att återfinna som tex den nuvarande tråden om spänning av nät mellan mittskrov och sidoskrov.
    Men det finns mycket som borde sparas till eftervärlden.
    Så lägg ner BLADET och låt det återuppstå som en årsskrift som tex skulle kunna förgylla mellandagarna varje år. Där skulle redaktör kunna samla intressante inslag dels från medlemmarna och dels från sådant som publicerats på Sv Flerskrovsvänner. Kryddat med kappseglingsredovisningar och planer för nästa år. Rorsman på Sv Flv skulle säkert kunna vara hjälpsam med tips om sånt som legat på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *